Gå til hovedindhold

Garnrestefest og farvesammensætning

Garnrestefest og farvesammensætning med Dorthe Merete Lykke Jensen
Type
Workshops
Tid
-
Sted
Multikulturhuset

Garnrestefest er temaet for denne workshop, hvor du får en masse inspiration til materiale- og farvesammensætninger, samt afprøvet forskellige strikketeknikker, så du trykt kan dykke ned i garnkurven og få anvendt dine garnrester til nye projekter. 

Måske du strikker dine rester sammen med et følgegarn/basisgarn i en farve du ofte anvender? Eller dine garnrester bliver til et ternet mønster med et følgegarn? Måske dine garnrester ender med brugbare kanter, et sommersjal eller måske der er nok rester til en hel trøje… Mulighederne er mange. 

Dorthe medbringer en masse forskellige strikkeprøver til inspiration, samt printet undervisningsmateriale med beskrivelse af teknikker og billeder til 30 kr., der betales når vi ses til workshoppen. 

Om du er ny med strikkepindene eller øvet strikker – der vil være forskellige teknikker til alle niveauer. 

Medbring 

En STOR pose med dine garnrester/et nøgle af fejlkøb i forskellig farve og kvalitet; mohair, uld, alpaka, glimmer, hør…. Et eller to basisgarner/følgegarn du ofte strikker med (måske silkmohair eller tynd uld) i de farver du godt kan lide. Derudover skriveredskab, målebånd, strikkepinde i forskellige str. f.eks. 3 mm-8 mm (medbringer du kraftigt garn, medbring pinde der passer til). 

Se mere på Dorthes instagram og Facebook: @dorthemeretelykkejensen