Gå til hovedindhold

Betalingsbetingelser

Salgsbetingelser

Når du har gennemført dit køb, modtager du en mail med en tilmeldingsbekræftelse (vær opmærksom på, at afsendermailen er sonderjylland@fof.dk). Denne gælder som din billet og du får ikke tilsendt yderligere bekræftelse. Bliver din billet væk eller har du udfordringer med at gennemføre dit køb, er du meget velkommen til at kontakte FOF på mail eller tlf. 93 88 15 97 eller henvende dig på kontoret i deres åbningstid.

Vær opmærksom på, at det er Garn uden Grænsers salgsbetinger, der er gældende for købet. FOF er blot teknisk formidler af din billet. 

Billetten skal forevises ved check in til workshops og foredrag, og når du vil have dit partoutbillet / festivalarmbånd udleveret. 

Du har ikke sikret dig din billet, før betalingen er gennemført. 

Du kan købe alle de foredrag-, workshop- og entrébilletter (partoutbillet/ festivalarmbånd), du har brug for. Bemærk, at partoutbillet / festivalarmbåndet ikke er inkluderet i workshopprisen.

Billetter refunderes ikke, men du har mulighed for at ombooke workshops mod et gebyr på 100 kr. 

Sidste tilmeldingsfrist

Information følger

Forbehold og aflysning

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i kursusindholdet og aflysning, hvis der ikke er nok tilmeldinger til et givent arrangement. I tilfælde af aflysning refunderer Garn uden Grænser det fulde beløb for eventuelle køb.  

Ændring af lokation inden for kommunen giver ikke ret til refusion.