Gå til hovedindhold

Sønderborg pyntes i strik

Indsendt af gug_anne_mette den
bypynt

Sønderborg pyntes i strik – vil du lege med?

Når Sønderborg den 14.-16. juni er vært for sin anden strikkefestival, skal det være synligt for ALLE. Byen skal simpelthen emme af strik på hvert gadehjørne. Og du kan være med til at strikke og dekorere.

Foreningen bag Sønderborg Strikkefestival, Garn uden Grænser, kom rigtig godt fra sin første strikkefestival, som havde ca. 1100 deltagere sidste år. Gæsterne deltog i workshops, besøgte de mange stande eller lyttede til foredrag. Eller de sad med i en af strikkespotsene og hyggede sig med pindene og de andre strikkere.

I år er målet at få mindst lige så mange gæster – OG at byen i højere grad får øje på og oplever, at der er en festival i gang.

- Vi vil gerne pynte med strik i hele byen. Især selvfølgelig i og omkring de tre steder, hvor selve festivalen finder sted – nemlig Sønderborghus, Multikulturhuset og foreningshuset Kasernen. Men også rundt i gadebilledet på skulpturer, husgavle, i træer og buske, på stativerne med klatreplanter i gaderne og på bænke og gadelamper, siger medlem af bestyrelsen i Garn uden Grænser, Tove Pelle.

Hun har kreeret opskrifter på pynt, som man kan få, eller man kan skabe sine egne designs. Tove Pelle vil gerne høre fra dig, hvis du vil bidrage – måske sammen med din krea-gruppe eller strikkeveninderne. Så kan indsatsen koordineres.

Tove Pelle kan kontaktes på tlf. 40 12 77 56 eller mail tove@garnudengraenser.dk