Sønderborg er den største by i Sønderjylland.

Når du kommer til Strikkefestival i Sønderborg, arrangeret af foreningen Garn uden Grænser, kan du sagtens tage din familie med.

Uanset om du vælger at ankomme til Sønderborg vandrende af Gendarmstien, cyklende forbi Dybbøl Mølle, sejlende til byens restauranter og caféer, eller du tager flyet, toget, bussen eller bilen, er det tydeligt, at naturen lægger op til mange forskellige aktiviteter. Sejlads, vandring, cykleture er oplagte muligheder både langs vandet eller i skovområderne, ligesom der er skønne bademuligheder. 

Der er også god mulighed for at besøge museer - fx Sønderborg Slot, Historiecenteret Dybbøl Banke, Augustiana Kunstpark & Kunsthal eller Deutsches Museum Nordschleswig.

Foretrækker du at sætte dig på en bænk, en café eller en restaurant i centrum med strikketøjet i hånden, er det også i gåafstand fra alle de aktiviteter, som Garn uden Grænser har planlagt. Sønderborg har masser af skønne butikker, så der er mange muligheder for at planlægge weekend med afvekslende aktiviteter. 

 

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder i Sønderborg, men fordi alle aktiviteter ligger i gåafstand fra hinanden, kan du også sagtens tage strikkepindene med i toget, gå over Christian X's bro og deltage i Workshops, gå til foredrag og se på stande.

 

Turistkontoret

Du finder turistkontoret på gågaden, Perlegade 50

Turistkontoret

Image
Sønderborg kort