Billetsalg

Vi samarbejder med FOF Sønderjylland, der er vores tekniske formidler af billetter. Du kan finde alle vores workshop og foredrag samt salg af armbånd på FOF Sønderjylland, men du kan også her på siden finde beskrivelser og links til de enkelte arrangementer. 

OBS: Hvis du oplever udfordringer i forbindelse med køb af billet, så bedes du kontakte FOF Sønderjylland 

Tlf. 93 88 15 97

Armbånd

Det kræver armbånd at deltage i Festivalens arrangementer. Dit armbånd giver dig desuden adgang til rabat på overnatning. Se nærmere under fanen "Transport og indkvartering". 

Prisen for armbåndet er kr. 75,-, men som medlem af foreningen Garn uden Grænser får du det gratis. Du skal dog stadig teknisk ind og "købe" armbåndet. 

Køb armbånd.

 

Du kan få udleveret dit armbånd på vores Festivalkontor her:

Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg

Fredag klokken: 12:00-21:00

Lørdag klokken:  7:00 - 16:00

Søndag klokken: 7:00 - 12:00

 

Workshops

Prisen på de fleste workshops er kr. 275,-.

Under beskrivelserne af de enkelte arrangementer finder du link til køb af billet. Når du trykker på linket, vil du blive ledt videre til FOF Sønderjyllands hjemmeside, som er en af vores samarbejdspartnere. Der vil du have mulighed for at lægge flere workshops og foredrag i kurven samtidig, inden du gennemfører dit køb. Bemærk, at det ikke er FOF Sønderjyllands forretningsbetingelser, der er gældende for købet. 

  

Foredrag

Pris på foredrag lørdag d. 17. juni og søndag d. 18. juni 2023: kr. 150,-.

Foredragene fredag eftermiddag og aften holdes på almindelige "medlemsvilkår". Læs mere om det her.

 

Øvrige arrangementer

Husk også og kig forbi fanerne "Øvrige arrangementer" og "Festaften". Vi vil glæde os til at se dig til Festaften, på Hotel Sønderborg Kaserne, lørdag aften, men det kan også være, at du har lyst til at stifte bekendtskab med Det Sønderjyske Kagebord, når Karikatur søndag eftermiddag slår dørene op til en hyggelig eftermiddag.

Siderne opdateres løbende...