Gå til hovedindhold

Mette Albæk Design 

Mette Albæk Design
Sted
Kasernen

Mit navn er Mette Albæk Christensen, skaber af Mette Albæk Design. Min virksomhed består af egne strikdesigns, strikkebogsforfatterskab med Bogudgivelsen GO M.A.D PÅ PIND 4.0 - Bliv din egen strikdesigner og garnbutik dels som webshop og som fysisk butik i mit hjem i Lendum i det nordlige Vendsyssel.

Derud over udbyder jeg kurser og workshops i strik og foredragene ”Håndarbejde som sundhedsfremme”, og ”Få succes med dine strikkeprojekter”.

Jeg er Youtuber med kanalen Mette Albæk Design. Hvor jeg hver 2. søndag udgiver en ny Søndagsstrik udsendelse.

Jeg kan findes på instagram og Facebook under @mettealbaekdesign.

Jeg udstiller strikdesigns gennem kunsthåndværkerforeningen Netmaskerne. www.netmaskerne.dk. Som p.t. fra 20. august til 31.12 har udstillingen Strikket natur på Museet Silkeborg bad i Skovvillaen.

Jeg har strikket så længe, jeg kan huske og er optaget af farver, lækre garnkvaliteter, struktur, mønstre og hvordan jeg kreativt kan udfolde mig med disse.

Det er en stor fornøjelse at dele min passion med andre strikkere, hvilket har ført til at jeg i september 2018 åbnede garnbutik på nettet og som fysisk butik i mit værksted i Lendum i Vendsyssel. Her sælger jeg kvalitets garn og lækkert strikketilbehør, bl.a. Min mand og jeg tager ofte ud på Strikkefestivaller og Kreativmesser, rundt om i landet.